5 Gevaren Die Je Loopt Met Online Dating

Er zijn steeds meer mensen die online daten. Niet zo gek, want in een wereld waar bijna iedereen een smartphone heeft is het makkelijker dan ooit. Van Tinder tot Lexa tot Pepper. Je hebt ze vast allemaal wel eens gezien. Toch is online daten niet zonder gevaren.

 

5 Gevaren Die Je Loopt Met Online Dating

 

  1. Oplichters

Het internet zit vol met oplichters. Dat wil niet zeggen dat er ook geen goede mensen tussen zitten, maar oplichters zoeken juist naar mensen die makkelijk te manipuleren zijn om geld of persoonlijke gegevens los te krijgen. De beste manier om dit te vermijden is door niet je hele levensverhaal aan iemand te vertellen als je diegene nog nooit hebt ontmoet en zeker nooit geld over te maken naar een internetgeliefde.

 

  1. Catfishgevaren online dating

Een catfish is iemand die zich voordoet als iemand anders op internet. Wil je weten of degene die je voor je hebt een catfish is? Vraag dan of hij of zij wil webcammen met je of ontmoet ze gewoon een keer. Als ze dat niet willen of iedere keer een smoes verzinnen om het niet te doen dan is de kans vrij groot dat je te maken hebt met een catfish.

 

  1. Persoonlijkheid

Terwijl jullie aan het chatten waren was het super gezellig en leek ze de vrouw van je dromen. Tot je haar in het echt ontmoette en die klik die jullie online hadden ver te zoeken is. Mensen doen zich vaak net iets anders voor dan ze in het echt zijn. Spreek daarom af als je echt een klik met iemand hebt en zie hoe ze in het echt zijn.

 

Wees altijd voorzichtig met online daten. Tot je iemand in het echt ontmoet weet je nooit of degene die je voor je hebt wel echt zo leuk is als je denkt.